Een frisse kijk op jezelf en je loopbaan

Ben jij je aan het oriënteren op je loopbaan of sta je voor een carrière switch? Ben je op zoek naar een doelgerichte, nuchtere training waarbij je niet alleen bezig bent om inzichten te verwerven, maar daar ook daadwerkelijk in de praktijk iets mee doet? Dan is de training ‘Een frisse kijk op jezelf en je loopbaan’ echt iets voor jou.

Solliciteren met driehonderd anderen is eerder regel dan uitzondering. En als je een baan hebt, wordt er van je verwacht dat je daar zelf sturing aan geeft en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen arbeidsgeluk.  Om dat te kunnen doen, is het van belang om te weten wat jou energie geeft en waar jij je voldoening uit haalt, maar ook is het belangrijk om te weten wat jouw energie neemt en in welke situaties je vastloopt.

De driedaagse training ‘Een frisse kijk op jezelf en je loopbaan’ geeft je een helder beeld van  jouw sterke kanten. We gaan onder andere aan de slag met jouw kernkwaliteiten, je dromen, maar ook je belemmerende gedachten, beter bekend als de zogenaamde ‘beren op de weg’. We brengen ze in kaart en bedenken een plan om ze te lijf te gaan. Samen. Dit plan wordt in een praktische vorm gegoten, zodat je er ook echt iets aan hebt.

Na afloop van de training maak je een portfolio dat precies past bij wie jij bent en dat het beste jouw persoonlijke kwaliteiten reflecteert. Super handig om te laten zien aan een potentiële werkgever! De training is gebaseerd op de Zwitserse loopbaanmethodiek CH-Q. Een bewezen loopbaanmethode die voor diverse doelgroepen wordt ingezet in binnen- en buitenland.

 

 

Wat heb je aan deze training?

  • Je krijgt een boost in je eigen ontwikkeling en zelfvertrouwen.
  • Het brengt je terug naar je kern en zorgt ervoor dat jij weer in je eigen kracht komt te staan.
  • Vanuit deze kracht kun jij je doelen en dromen een stuk dichterbij brengen.
  • Je brengt na de training alles samen in een online portfolio CV, waardoor jij je kunt onderscheiden van anderen.

Wil jij weten wat anderen ervan vonden? Lees hier de ervaringen van de vorige deelnemers!   In November is er weer een nieuwe loopbaan training. Wil je je hiervoor aanmelden, stuur dan een mailtje o.v.v. aanmelding naar info@bee-me.nl NB: de training gaat alleen door bij een minimum van 6 deelnemers. Ook is het mogelijk om een individueel traject te volgen, zowel offline als online. Via e-mail kan ik je hiervan een prijsopgaaf geven.  

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin