Over Bee-me

 

SONY DSC


 

Bee-Me gaat over jezelf zijn, je goed voelen, lekker in je vel zitten. Met alle aspecten die daarbij komen kijken.

Mijn naam is Leonie de Vries. Vanuit mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming heb ik mij gespecialiseerd in de persoonlijke en professionele begeleiding van studenten.

Ik merkte dat ik hiervan veel energie kreeg en dat ik er een talent voor heb om mensen te helpen zaken op een rij te krijgen en hen aan te zetten tot zelfreflectie en actie. Ook ontdekte ik dat de thema’s authenticiteit en zelfvertrouwen de thema’s zijn waar ik mij graag op richt. Deze lopen dan ook als een rode draad door mijn training heen.

Vanuit deze rode draad is de training ‘Een frisse kijk op jezelf en je loopbaan’ ontstaan.Een nuchtere, doelgerichte training waarin deelnemers samen onderzoeken hoe de volgende stap in hun loopbaan eruit ziet. Solliciteren met driehonderd anderen is eerder de regel dan de uitzondering op dit moment en dat brengt veel onzekerheid en frustratie met zich mee. Ik wilde daarom een nuchtere training ontwikkelen die mensen met de nodige veerkracht en daadkracht weer naar huis stuurt, zodat ze gewapend met een actieplan hun doelen dichterbij kunnen brengen. En dat is gelukt. Inmiddels heeft een ruim aantal (Young) Professionals de training succesvol afgerond.

In de trainingen is een berg werk verricht en superveel energie losgekomen. Energie waarvan ik zeker weet dat de deelnemers deze in hun voordeel kunnen gebruiken om dromen en doelen te bereiken! Wil je weten wat de deelnemers er zelf van vonden? Kijk dan gauw bij de testimonials

Learn to… be what you are, and learn to resign with good grace all that you are not. ~Henri Frederic Amiel

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin